STN EN 786 + A2: 2010 (47 9041), Záhradné zariadenia. Elektrické vyžínače trávy a okrajov trávnikov vedené ručne a držané v rukách. Mechanické bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Skála, Ladislav; Majdeková, Helena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 786: 1996 + A2: 2009