STN EN 786 + A2: 2010 (47 9041), Záhradné zariadenia. Elektrické vyžínače trávy a okrajov trávnikov vedené ručne a držané v rukách. Mechanické bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Skála, Ladislav; Majdeková, Helena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 786: 1996 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 786 + AC z apríla 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Skála, Helena Majdeková. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Norma je zrušená od 1. 6. 2018
Keywords: normy