STN EN 338: 2010 (49 1532), Konštrukčné drevo. Pevnostné triedy. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 338: 2009