STN EN 338: 2010 (49 1532), Konštrukčné drevo. Pevnostné triedy. - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 338: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 338 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková, Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy