STN EN 1010-4 + A1: 2010 (50 9021), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na navrhovanie a výrobu tlačiarenskych strojov a strojov na spracovanie papiera Časť 4 Viazacie stroje, stroje na spracovanie papiera a dokončovacie stroje (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1010-4: 2004 + A1: 2009