STN EN 1010-4 + A1: 2010 (50 9021), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na navrhovanie a výrobu tlačiarenskych strojov a strojov na spracovanie papiera Časť 4 Viazacie stroje, stroje na spracovanie papiera a dokončovacie stroje (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1010-4: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1010-4 z decembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy