STN ISO 10471: 2010 (64 0358), Rúry zo sklených laminátov (GRP). Určovanie dlhodobého medzného ohybového pomerného pretvorenia a dlhodobého medzného pomerného kruhového priehybu za mokra. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10471: 2003