STN ISO 10471: 2010 (64 0358), Rúry zo sklených laminátov (GRP). Určovanie dlhodobého medzného ohybového pomerného pretvorenia a dlhodobého medzného pomerného kruhového priehybu za mokra. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10471: 2003
Táto norma nahrádza STN EN 1227 zo septembra 2001. STN EN 1227: 2001 bola zrušená 1.12.2007 bez náhrady
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy