STN ISO 10468: 2010 (64 0369), Rúry zo sklených laminátov (GRP). Určovanie dlhodobej špecifickej krípovej kruhovej tuhosti za mokra a výpočet krípového faktora za mokra. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10468: 2003