STN ISO 10468: 2010 (64 0369), Rúry zo sklených laminátov (GRP). Určovanie dlhodobej špecifickej krípovej kruhovej tuhosti za mokra a výpočet krípového faktora za mokra. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10468: 2003
Táto norma nahrádza STN EN 1225 z decembra 2001. STN EN 1225: 2001 bola zrušená 1.12.2007 bez náhrady
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy