STN EN ISO 21627-1: 2010 (64 1320), Plasty. Epoxidové živice. Stanovenie obsahu chlóru Časť 1 Anorganický chlór (ISO 21627-1: 2009) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21627-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 21627-1 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy