STN EN ISO 21627-2: 2010 (64 1320), Plasty. Epoxidové živice. Stanovenie obsahu chlóru Časť 2 Ľahko zmydelniteľný chlór (ISO 21627-2: 2009) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21627-2: 2009