STN ISO 14236: 2010 (64 3084), Rúry a tvarovky z plastov. Mechanické tvarovky so zvieracími spojmi na použitie s polyetylénovými tlakovými rúrami v systémoch zásobovania vodou. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14236: 2000
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy