STN EN 1998-4: 2010 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 4 Silá, nádrže a potrubia - Tóthová, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1998-4: 2006