STN EN 1998-4: 2010 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 4 Silá, nádrže a potrubia - Tóthová, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1998-4: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1998-4 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dagmar Tóthová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy