STN EN 1998-6: 2010 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 6 Veže, stožiare a komíny - Sokol, Milan; Ároch, Rudolf; Konečná, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1998-6: 2005