STN EN 1998-6: 2010 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 6 Veže, stožiare a komíny - Sokol, Milan; Ároch, Rudolf; Konečná, Lenka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1998-6: 2005
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1998-6 z decembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Sokol, Rudolf Ároch, Lenka Konečná. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy