STN EN 12350-3: 2010 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 3 Skúška Vebe - Tencer, Ervín; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto národná norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-3: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN 12350-3 zo septembra 2009, ktorá od 1.9.2009 nahradila STN 12350-3 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ervín Tencer. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 12350-3 zo septembra 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy