STN EN 12350-5: 2010 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 5 Skúška rozliatím - Tencer, Ervín (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-5: 2009