STN EN 1993-1-7: 2010 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-7 Doskové konštrukcie priečne zaťažené - Kvočák, Vincent; Beke, Pavol; Varga, Gabriel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-1-7: 2007