STN EN 1993-6: 2010 (73 5130), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 6 Žeriavové dráhy - Kvočák, Vincent; Hočová, Nataša; Drab, Lukáš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-6: 2007