STN EN 1993-6: 2010 (73 5130), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 6 Žeriavové dráhy - Kvočák, Vincent; Hočová, Nataša; Drab, Lukáš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-6: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-6 z augusta 2007 a STN 73 5130 z 11.7.1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vincent Kvočák, Nataša Hočová, Lukáš Drab. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy