STN EN 1995-2: 2010 (73 6212), Eurokód 5. Navrhovanie drevených konštrukcií Časť 2 Mosty - Kanócz, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1995-2: 2004