STN EN 1995-2: 2010 (73 6212), Eurokód 5. Navrhovanie drevených konštrukcií Časť 2 Mosty - Kanócz, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1995-2: 2004
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1995-2 z apríla 2005 v celom rozsahu a nahrádza STN 73 6212 zo septembra 1994 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Kanócz. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy