STN ISO 3454: 2010 (75 1112), Hydrometria. Sondovacie a závesné zariadenia na priame meranie hĺbky. - Blaškovíčová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 3454: 2008