STN ISO 3846: 2010 (75 1113), Hydrometria. Meranie prietoku v otvorených korytách s použitím pravouhlých priepadov so širokou korunou. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 3846: 2008