STN ISO 3846: 2010 (75 1113), Hydrometria. Meranie prietoku v otvorených korytách s použitím pravouhlých priepadov so širokou korunou. - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 3846: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 3846 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy