STN EN 14962: 2010 (75 7758), Kvalita vody. Pokyny na výber metód odberu vzoriek rýb. - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14962: 2006