STN EN 14962: 2010 (75 7758), Kvalita vody. Pokyny na výber metód odberu vzoriek rýb. - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14962: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14962 z októbra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy