STN EN ISO 105-J03: 2010 (80 0129), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť J03 Výpočet rozdielov farieb (ISO 105-J03: 2009) - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-J03: 2009