STN EN ISO 105-J03: 2010 (80 0129), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť J03 Výpočet rozdielov farieb (ISO 105-J03: 2009) - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-J03: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 105-J03 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy