STN EN 420 + A1: 2010 (83 2348), Ochranné rukavice. Všeobecné požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Machálek, Robert; Machálková, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 420: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 420 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Robert Machálek, Marta Machálková. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy