STN EN ISO 23210: 2010 (83 4632), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Sranovenie hmotnostnej koncentrácie PM 10/PM 2,5 v odpadových plynoch. Meranie nízkych koncentrácií s použitím impaktorov (ISO 23210: 2009). - Hrúzik, Dominik (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 23210: 2009