STN EN ISO 23210: 2010 (83 4632), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Sranovenie hmotnostnej koncentrácie PM 10/PM 2,5 v odpadových plynoch. Meranie nízkych koncentrácií s použitím impaktorov (ISO 23210: 2009). - Hrúzik, Dominik; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 23210: 2009
Spracovateľ: Dominik Hrúzik. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy