STN EN 60059/A1: 2010 (33 0125), Normalizované hodnoty prúdov IEC. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 60059: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 60059: 1999/A1: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy