STN EN 50131-1/A1: 2010 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové poplachové systémy Časť 1 Požiadavky na systém. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 50131-1: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 50131-1: 2006/A1: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy