STN EN 60947-2/A1: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 2 Ističe. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 60947-2: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-2: 2006/A1: 2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy