STN EN 60669-2-1/A1: 2010 (35 4106), Spínače pre elektrické inštalácie v domácnostiach a podobné pevné elektrické inštalácie Časť 2-1 Osobitné požiadavky. Elektronické spínače. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 60669-2-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60669-2-1: 2004/A1: 2009