STN EN 60669-2-1/A1: 2010 (35 4106), Spínače pre elektrické inštalácie v domácnostiach a podobné pevné elektrické inštalácie Časť 2-1 Osobitné požiadavky. Elektronické spínače. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 60669-2-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60669-2-1: 2004/A1: 2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy