STN EN 50428/A2: 2010 (35 4108), Spínače pre domácnosť a podobné pevné elektrické inštalácie. Pridružená norma. Spínače a súvisiace prístlušenstvo používané v elektronických systémoch domov a budov (HBES). Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 50428: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 50428: 2005/A2: 2009