STN EN 1991-1-4/NA/Z1: 2010 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-4 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženie vetrom. Národná príloha. Zmena 1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje zmenu slovenskej národnej prílohy k STN EN 1991-1-4: 2007