STN EN 1991-1-6/NA/Z1: 2010 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-6 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženia počas výstavby. Národná príloha. Zmena 1 - Tölgyessyová, Henrieta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje zmenu slovenskej národnej prílohy k STN EN 1991-1-6: 2008