STN EN 1991-1-6/NA/Z1: 2010 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-6 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženia počas výstavby. Národná príloha. Zmena 1 - Tölgyessyová, Henrieta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženia stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje zmenu slovenskej národnej prílohy k STN EN 1991-1-6: 2008
Spracovateľ: Henrieta Tölgyessyová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženia stavebných konštrukcií
Keywords: normy