STN EN 1998-1/NA/Z1: 2010 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 1 Všeobecné pravidlá, seizmické zaťaženia a pravidlá pre budovy. Národná príloha. Zmena 1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje zmenu slovenskej národnej prílohy k STN EN 1998-1: 2005