STN EN 1998-5/NA: 2010 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 5 Základy, oporné konštrukcie a geotechnické hľadiská. Národná príloha - Juhásová, Emília; Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1998-5: 2009