STN EN 1997-1/NA: 2010 (73 0091), Eurokód 7. Navrhovanie geotechnických konštrukcií Časť 1 Všeobecné pravidlá. Národná príloha - Turček, Peter; Frankovská, Jana; Balucha, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1997-1: 2005