STN EN 1997-1/NA: 2010 (73 0091), Eurokód 7. Navrhovanie geotechnických konštrukcií Časť 1 Všeobecné pravidlá. Národná príloha - Turček, Peter; Frankovská, Jana; Balucha, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1997-1: 2005
Spracovateľ: Peter Turček, Jana Frankovská, Martin Balucha. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy