TNI ISO/IEC TR 9294: 2010 (36 9770), Informačné technológie. Návod na riadenie sofvérovej dokumentácie. - Gondová, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu ISO/IEC TR 9294: 2005