STN IEO/IEC 15504-2: 2010 (36 9771), Informačné technológie. Hodnotenie procesov Časť 2 Vykonávanie hodnotenia - Gondová, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 15504-2: 2003 vrátane ISO/IEC 15504-2: 2003/Cor. Feb. 2004