STN IEO/IEC 15504-2: 2010 (36 9771), Informačné technológie. Hodnotenie procesov Časť 2 Vykonávanie hodnotenia - Gondová, Lenka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 15504-2: 2003 vrátane ISO/IEC 15504-2: 2003/Cor. Feb. 2004
Názov z disku
Spracovateľ: Lenka Gondová. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty